Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları small alana göre çok daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Aydınlatma ve su armatürlerine varana kadar tüm malzemeler prefabrik villa fiyatlarına dahil olarak present day fabrikada hazırlanır. Yeriniz nerede olursa olsun başka malzemelere ihtiyaç duyulmadan eviniz kullanımınıza hazır halde kurulur.

Prefabrik ev satın almak uygun maliyetten zaman tasarrufuna kadar birçok avantajı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşgentlemanıza olanak tanır.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre least düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Taban alanı 102 m2 olan İkiz prefabrik ev modeli, modern-day bir tasarım ile şık ve konforlu bir yaşam alanı sunar. three yatak odası ve geniş bir oturma odası ile ev, geniş ailelerin ve arkadaş gruplarının keyifle vakit geçirebileceği bir mekan haline gelir.

Tek katlı prefabrik villa modellerinde tasarımcıların işini kolaylaştıran temel avantaj yapı sisteminin yanı sıra çalışmalarını modele prefabrik ev özel geliştirilmiş programda yapabilmeleridir. Prefabrik ev sisteminde en girift tasarımlar teknolojik üretimde birebir elde edilebilir.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki 1 veya two prefabrik ev modelleri katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, 3 katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Bu malzemenin prefabrik ev yerine prefabrik ev modelleri kullanılacak farklı yalıtım malzemesi prefabrik ev fiyatı kapsamında etki yaratır. Opsiyonlar anahtar teslim prefabrik ev fiyatları prefabrik ev fiyatları etkileyen önemli unsurlardır. Örnek olarak pakete dahil olan fayansların dışında farklı bir marka fayans talebiniz üzerine yapılır.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup four mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Olası bir durumda tekrar kurulum imkanı da bulunmaktadır. Aynı zamanda prefabrik evler, kullanılan malzemeler nedeniyle betonarme evlerden daha tasarruflu yapılardır.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Prefabrik ev fiyatları 2024 yılına gelindiğinde, inşaat malzemelerindeki fiyat artışlarından dolayı artworkış gösterebilir.

Report this wiki page